Dags att engagera dig i FUF!

Datum och tid: 6 sep, 17:30 – 19:00 (öppna dörrar från 17:00)
Plats: FUF:s Kansli, Ehrensvärdsgatan 4, Stockholm
Arrangeras av: FUF Föreningen för utvecklingsfrågor

Till anmälan »

Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du träffa likasinnade, skaffa dig värdefulla erfarenheter, knyta kontakter och utveckla dina kommunikationskunskaper? Då är du välkommen att engagera dig i Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) under hösten 2022!

Under vårt infomöte kommer vi att berätta lite om FUF och vilka möjligheter det finns att engagera sig hos oss. Vi kommer bland annat att berätta om våra korrespondenter, redaktionen, eventgruppen, lokalgrupperna, praktikantprogrammet, bokklubben och nätverket för unga i arbetslivet.

Preliminär agenda (kan komma att ändras):
17.30 Allmänt om FUF och ramarna för det ideella engagemanget
17.45 Grupper för studenter och unga
18.25 Engagemang för yrkesverksamma och erfarna
18.35 Praktikantprogrammet
18.50 Frågestund

Att engagera sig i FUF öppnar inte bara upp portarna till ett stort nätverk och ger ditt CV mer tyngd. Du får även sätta dig in i globala frågor och bidrar dessutom till att lyfta dessa frågor högre upp på agendan. Det första steget till att kunna förändra världen är att ha kunskap om den!

Det här är ett infomöte för dig som är nyfiken på FUF och vill veta mer om oss. Du förbinder dig inte till ett ideellt engagemang genom att anmäla dig till infoträffen. Sista anmälningsdag är den 5 september – för både fysiskt och digitalt deltagande. Vi rekommenderar alla som kan att komma till FUF:s kansli och endast delta digitalt om du inte befinner dig i Stockholm. Självklart bjuder vi på fika!

Om du är intresserad av att vara ideellt aktiv i någon av FUF:s kommunikationsgrupper (sociala mediegruppen, eventgruppen, redaktionen eller som FUF-korrespondent) eller i en lokalgrupp under höstterminen 2022 kan du redan nu boka in en kick-off som hålls lördagen den 17 september (även söndagen den 18 september för lokalgrupperna). Mer info om detta kommer på infoträffen.

Dela det här: