Bli fuffare!

Vi är bättre och starkare tillsammans! Alla som är intresserade av att stötta vårt arbete eller jobba för ett Sverige som tar större ansvar internationellt är välkomna att gå med i vårt community och bli FUF-medlem.

Med ditt medlemskap kan du antingen bara sitta lugnt i båten och vara säker på att vi kommer använda din medlemsavgift till att aktivt främja en faktabaserad debatt om global hållbar utveckling genom våra seminarier, våra kapacitetsträningar och vårt onlinemagasin – eller så kan du bli en aktiv medlem och gå med i en av våra ideella grupper!

Som aktiv medlem har du möjlighet att själv vara en del av förändringen, antingen genom att skriva artiklar och reportage i vårt magasin, eller genom att arrangera seminarier med intressanta experter och yrkesprofessionella. Om du inte bor i Stockholm är du välkommen att gå med i någon av våra lokalgrupper!

Som medlem får du också tillgång till vårt Praktikantprogram som ger ca 40 studenter varje termin möjligheten att genomföra 20 veckor praktik på välrenommerade civilsamhällesorganisationer, myndigheter och företag såsom Sida, Rädda Barnen och Forum Syd. Vi erbjuder också många andra karriärsbyggande program och aktiviteter för kapacitetsutveckling och nätverkande.

Läs om hur du kan engagera dig »

Medlemsavgifter

  • 200 SEK för ordinarie medlemmar
  • 150 SEK för studenter
  • Stödmedlem betalar valfri summa över 200 SEK. Kontakta fuf@fuf.se för mer information.
  • FUF-supporterskap för organisationer eller företag, läs mer här.

Medlemskapet gäller i ett år och när det är dags att förnya det får du information om detta via din angivna epostadress och SMS om du angett ditt mobilnummer vid registrering.

Medlemsregistrering

Genom att fylla i din medlemsregistrering i formuläret nedan och betala in avgiften får du ta del av all vår verksamhet. Du bidrar samtidigt till att fler får kunskap om hållbar global utveckling. Vid frågor kontakta FUF på medlem@fuf.se. Läs mer om medlemskapet under formuläret.

Om formuläret ovan inte fungerar ber vi dig att fylla i formuläret
här.

E-postutskick

Om du väljer att anmäla dig till en eller flera av våra prenumerationer av e-postutskick nedan registreras din adress till vårt eposthanteringssystem. Önskar du hantera dina prenumerationer görs detta via de instruktioner som finna i alla våra utskick.

Betalningsalternativ

Betalningen kan du enkelt göra direkt med ditt kreditkort, via Swish eller genom vårt bankgiro och ange det OCR-nummer som du får efter att du fyllt i formuläret nedan.

Villkor och lagring av personuppgifter

När du registrerar ditt medlemskap till oss godkänner du vår medlems- och dataskyddspolicy, godkänner inbetalning av avgiften, samt att vi sparar dina angivna personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

För att bli medlem behöver vi numera ditt födelsedatum för statistik (år-månad-dag), observera att det inte är samma som personnummer och du behöver inte uppge dina 4 sista siffror. Du behöver alltså  inte vara svensk medborgare för att bli medlem.

Uppdatera uppgifter

Vill du lägga till ett telefonnummer? Har du ny e-postadress? Tillhör du en lokalgrupp, men har inte registrerat det? Mejla medlem@fuf.se så uppdaterar vi det!

Ge bort ett medlemskap?

Vill du kanske ge bort ett medlemskap i present till någon? Ta kontakt med medlem@fuf.se så hjälper vi dig! Vi kan även skicka ett fint digitalt FUF-medlemskapsintyg.

Dela det här: