Bli fuffare!

Vi är bättre och starkare tillsammans! Alla som är intresserade av att stötta vårt arbete eller jobba för ett Sverige som tar större ansvar internationellt är välkomna att gå med i vårt community och bli FUF-medlem.

Med ditt medlemskap kan du antingen bara sitta lugnt i båten och vara säker på att vi kommer använda din medlemsavgift till att aktivt främja en faktabaserad debatt om global hållbar utveckling genom våra seminarier, våra kapacitetsträningar och vårt onlinemagasin – eller så kan du bli en aktiv medlem och gå med i en av våra ideella grupper!

Som aktiv medlem har du möjlighet att själv vara en del av förändringen, antingen genom att skriva artiklar och reportage i vårt magasin, eller genom att arrangera seminarier med intressanta experter och yrkesverksamma.

Som medlem får du också tillgång till vår praktikförmedling som varje termin ger möjligheten att genomföra praktik på välrenommerade civilsamhällesorganisationer, myndigheter och företag som på olika sätt arbetar med globala utvecklingsfrågor, exempelvis Statistikmyndigheten SCB, Läkarmissionen, SIANI och Plan International Sverige.

Läs om hur du kan engagera dig »

Medlemsavgifter
  • 250 SEK för ordinarie medlemmar
  • 150 SEK för studenter
  • Stödmedlem betalar valfri summa över 250 SEK. Kontakta fuf@fuf.se för mer information.
  • FUF-supporterskap för organisationer eller företag, läs mer här.

Medlemskapet gäller i ett år och när det är dags att förnya det får du information om detta via din angivna epostadress och SMS om du angett ditt mobilnummer vid registrering.

Medlemsregistrering

Genom att fylla i din medlemsregistrering i formuläret nedan och betala in avgiften får du ta del av all vår verksamhet. Du bidrar samtidigt till att fler får kunskap om hållbar global utveckling. Vid frågor kontakta FUF på medlem@fuf.se. Läs mer om medlemskapet under formuläret.

 

Om formuläret ovan inte fungerar ber vi dig att fylla i formuläret
här.

Gå ur ditt FUF medlemskap

Ett medlemskap sträcker sig ett år från den dagen du blev medlem. När ett år gått skickar vi ut en faktura via e-post och SMS med en förhoppning att du vill fortsätta att vara en del av FUF. Självklart är denna faktura endast ett erbjudande om att förnya ditt medlemskap. Vill du inte fortsätta att vara medlem, ignorerar du erbjudandet och du kommer inom några veckor att försvinna som medlem. Du behöver alltså inte kontakta oss för att avsluta ditt medlemskap. Har du inte fått din faktura? Kontakta medlem@fuf.se så hjälper vi dig!

E-postutskick

När du blir medlem prenumererar du också på våra e-postutskick, Omvärldsbevakning och Inbjudningar till event. Önskar du hantera dina prenumerationer görs detta via de instruktioner som finns i alla våra utskick.

Betalningsalternativ

Betalningen kan du enkelt göra via Swish eller till plusgiro 14 32 80-6 och ange det OCR-nummer som du får efter att du fyllt i formuläret ovan.

Du kan även betala med ett utländskt bankkonto med följande betalningsinformation:

Bank: Nordea Bank Abp, Stockholm, Sweden

BIC: NDEASESS

IBAN: SE29 9500 0099 6018 0822 9452

Account holder: Föreningen för Utvecklingsfrågor 

Reference: OCR nummer or other payment information

Om du vill ångra inbetalningen av medlemsavgiften meddelar du Föreningen för utvecklingsfrågor via e-post fuf@fuf.se inom 14 dagar så får du tillbaka avgiften utan någon kostnad och du tas bort som medlem.

Villkor och lagring av personuppgifter

När du registrerar ditt medlemskap till oss godkänner du vår medlems- och dataskyddspolicy med betalningsvillkor, godkänner inbetalning av avgiften samt att vi sparar dina angivna personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

För att bli medlem behöver vi ditt födelsedatum för statistik (år-månad-dag), observera att det inte är samma som personnummer och du behöver inte uppge dina 4 sista siffror. Du behöver alltså inte vara svensk medborgare för att bli medlem.

Uppdatera uppgifter

Vill du lägga till ett telefonnummer eller har du en ny e-postadress? Mejla medlem@fuf.se så uppdaterar vi det!

Ge bort ett medlemskap?

Vill du kanske ge bort ett medlemskap i present till någon? Ta kontakt med medlem@fuf.se så hjälper vi dig! Vi kan även skicka ett fint digitalt FUF-medlemskapsintyg.

Dela det här: