Bli fuffare och stötta vårt arbete för en rättvis och hållbar värld!

Som FUF-medlem kan du antingen bara sitta lugnt i båten och vara säker på att vi kommer använda din medlemsavgift till att sprida faktabaserad kunskap om hållbar utveckling och att kapacitetsstärka unga, eller så kan du engagera dig ideellt i FUF. Läs mer om våra engagemangsmöjligheter här. Som FUF-medlem har du också möjlighet att söka praktik på organisationer, myndigheter och företag som på olika sätt arbetar med globala utvecklingsfrågor.

Medlemsavgifter

  • 250 SEK för ordinarie medlemmar
  • 150 SEK för studenter
  • Stödmedlem betalar valfri summa över 250 SEK. Kontakta medlem@fuf.se för mer information.

Medlemskapet gäller i ett år. När det är dags att förnya det får du information om detta via mejladressen och mobilnumret du uppgav när du blev medlem. Har du inte fått din faktura? Kontakta medlem@fuf.se så hjälper vi dig.

Medlemsregistrering

Du blir FUF-medlem genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan och betala medlemsavgiften. Mer information om medlemskapet finns under formuläret. Om du har frågor om medlemskapet kan du mejla till medlem@fuf.se.

Om formuläret ovan inte fungerar ber vi dig att fylla i formuläret här.

Betalning av medlemsavgift

Du kan betala din medlemsavgift via Swish eller till plusgiro 14 32 80-6 och ange det OCR-nummer som du får efter att du fyllt i formuläret ovan.

Du kan även betala med ett utländskt bankkonto med följande betalningsinformation:

Bank: Nordea Bank Abp, Stockholm, Sweden

BIC: NDEASESS

IBAN: SE29 9500 0099 6018 0822 9452

Account holder: Föreningen för utvecklingsfrågor 

Reference: OCR number or other payment information

Om du vill ångra inbetalningen av medlemsavgiften meddelar du oss via mejl till medlem@fuf.se inom 14 dagar, så får du tillbaka avgiften utan någon extra kostnad och du tas bort som medlem.

Person- och kontaktuppgifter

När du registrerar ditt FUF-medlemskap godkänner du vår dataskyddspolicy och att vi sparar dina angivna personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

Vill du lägga till ett telefonnummer eller har du en ny mejladress? Kontakta oss på medlem@fuf.se så uppdaterar vi det!

FUF:s nyhetsbrev

När du blir medlem startas automatisk en prenumeration på våra nyhetsbrev Omvärldsbevakning och Event. I alla nyhetsbrev finns instruktioner för hur du kan hantera dina prenumerationer.

Ge bort ett medlemskap

Vill du ge bort ett medlemskap i present till någon? Kontakta oss på medlem@fuf.se så hjälper vi dig! Vi kan även skicka ett fint digitalt FUF-medlemskapsintyg.

Avsluta ditt FUF-medlemskap

Ett FUF-medlemskap sträcker sig över ett år från den dagen du blev medlem. När ett år har gått skickar vi ut en faktura via mejl och sms med en förhoppning om att du vill fortsätta att vara en del av FUF. Om du inte vill fortsätta vara medlem kan du ignorera fakturan och vi kommer ta bort dig som medlem inom några veckor.

Dela det här: