Bli medlem i Föreningen för utvecklingsfrågor

Det finns flera anledningar till att bli medlem i vår förening. För många innebär medlemskapet att stödja föreningens syfte att öka kunskap och engagemang för hållbar global utveckling. För andra är medlemskapet en dörröppnare till praktikplats eller vår utbildningsverksamhet.

Läs om hur du kan engagera dig »

Medlemsavgifter

  • 200 SEK för ordinarie medlemmar
  • 150 SEK för studenter
  • Stödmedlem betalar valfri summa över 200 SEK. Kontakta fuf@fuf.se för mer information.
  • FUF-supporterskap för organisationer eller företag, läs här.

Medlemskapet gäller i ett år och när det är dags att förnya det får du information om detta via din angivna epostadress och SMS om du angett ditt mobilnummer vid registrering.

E-postutskick

Om du väljer att anmäla dig till en eller flera av våra prenumerationer av e-postutskick nedan registreras din adress till vårt eposthanteringssystem. Önskar du hantera dina prenumerationer görs detta via de instruktioner som finna i alla våra utskick.

Betalningsalternativ

Betalningen kan du enkelt göra direkt med ditt kreditkort, via Swish eller genom vårt bankgiro och ange det OCR-nummer som du får efter att du fyllt i formuläret nedan.

Villkor och lagring av personuppgifter

När du registrerar ditt medlemskap till oss godkänner du vår medlems- och dataskyddspolicy, godkänner inbetalning av avgiften, samt att vi sparar dina angivna personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

För att bli medlem behöver vi numera ditt födelsedatum för statistik (år-månad-dag), observera att det inte är samma som personnummer och du behöver inte uppge dina 4 sista siffror. Du behöver alltså  inte vara svensk medborgare för att bli medlem.

Uppdatera uppgifter

Vill du lägga till ett telefonnummer? Har du ny e-postadress? Tillhör du en lokalgrupp, men inte registrerat det? Mejla medlem@fuf.se så uppdaterar vi det!

Medlemsansökan

Genom att fylla i din medlemsansökan i formuläret nedan och betalar in avgiften får du del av all vår verksamhet och samtidigt bidrar du till att fler får kunskap om och behovet av hållbar global utveckling. Vid frågor kontakta FUF på medlem@fuf.se 

Om formuläret ovan inte fungerar ber vi dig att fylla i formuläret
här.

Dela det här: