FUF i sociala medier

FUF har flera sociala mediekonton som vi är aktiva på. På Facebook och Instagram vill vi sprida lättillgänglig fakta om global utveckling och Agenda 2030. Vi uppmärksammar också vad som är på gång inom FUF:s verksamhet för att få fler att bli nyfikna på att engagera sig för en mer rättvis och hållbar värld. Vi finns även på Linkedin. FUF:s onlinemagasin Utvecklingsmagasinet finns på Facebook och Twitter. På FUF:s YouTube-kanal Fufplay finns de flesta av våra event tillgängliga att se i efterhand. Där finns även intervjuer från Almedalen och informationsfilmer om Praktikantprogrammet.

Regler för kommentarsfält i FUF:s sociala medier

Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) är en politiskt och religiöst obunden plattform för kunskap och debatt om globala utvecklingsfrågor. Vi eftersträvar olika röster och åsikter om globala frågor och hur en global hållbar utveckling kan gå till, och därför vill vi gärna läsa om just ditt perspektiv i våra kommentarsfält. Samtidigt vill vi ha ett respektfullt och faktabaserat samtalsklimat, så tänk på hur du formulerar dig.

Reglerna nedan gäller för samtliga FUF:s sociala mediekonton samt på våra lokalgruppers sociala mediekonton. FUF kommer att radera kommentarer som vi upplever inte är skrivna i enlighet med reglerna.

Kommentarer ska vara relevanta

För att kunna ha en givande dialog är det viktigt att kommentarer är konstruktiva och relevanta i sammanhanget. Vi tillåter inte spam av kommentarer, länkar eller bilder.

Vi tillåter inte hat och hot

FUF står upp för alla människors lika värde och rättigheter oberoende av ålder, kön, könsidentitet, religiös uppfattning, sexuell läggning, funktionsförmåga och social/kulturell/etnisk bakgrund. Därför accepterar vi inte diskriminering, hat, hot, trakasserier eller avhumaniserande kommentarer om individer eller grupper.

Hjälp oss att hålla ordning i kommentarsfältet

Om du inte respekterar FUF:s regler kan du bli blockerad från våra sociala mediekonton. Har du blivit felaktigt blockerad? Hör av dig till oss på fuf@fuf.se så hjälper vi dig.

FUF är en liten ideell förening med begränsade resurser. Ser du något som du tycker bryter mot våra regler innan vi själva gör det så skicka gärna ett meddelande till oss! Då hjälper du oss att göra kommentarsfältet till en bra plats för givande diskussioner.  

Dela det här: