Digital infoträff för att bli ideellt aktiv

Till anmälan »

Välkommen till en ny och spännande termin med FUF!

Den 1 september hälsar vi både nya och gamla medlemmar/aktiva i FUF välkomna till ett informationsmöte om höstens upplägg och hur du kan bidra till FUF:s verksamhet!

Vi kommer berätta om hur du kan bli en aktiv medlem och ingå i någon av våra kommunikationsgrupper som alla har samma syfte – att sprida kunskap om globala frågor som t.ex. mänskliga rättigheter, klimatfrågan eller fred och konflikt. Detta då vi tror att första steget för att förändra världen, är att ha kunskap om den.

Våra kommunikationsgrupper är för närvarande:

Redaktionen, där du bidrar till Utvecklingsmagasinet på fuf.se

Eventgruppen, där du arrangerar seminarium och event, både digitalt och i lokal

SoMe-gruppen, där du sprider information i våra sociala mediekanaler.

Vi berättar mer om de olika grupperna på mötet!

Att engagera sig i FUF öppnar inte bara upp portarna till ett stort nätverk och ger ditt CV mer tyngd. Du får även sätta dig in i globala frågor och bidrar dessutom till att lyfta dessa frågor högre upp på agendan. För att åstadkomma en mer rättvis och hållbar värld måste vi ju alla jobba tillsammans.

Detta är ett möte för dig som är nyfiken på FUF och vill veta mer. Genom att anmäla dig till infoträffen förbinder du dig inte till ett ideellt uppdrag. Du måste anmäla dig senast den 30/8 kl 23:55.

Efter informationsmötet öppnar vi anmälan för de som vill engagera sig ideellt under höstterminen. Denna kommer vara öppen fram till den 5 september. Observera att du måste delta på infoträffen för att kunna vara med i någon av kommunikationsgrupperna under hösten (detta gäller inte de som varit med tidigare år). Lördagen den 11 september sätter arbetet i de olika grupperna igång med en uppstartsdag.

Infoträffen kommer äga rum i programmet Zoom och du får en länk i samband med anmälan. Hör av dig till matilda.andren@fuf.se om du inte fått en länk eller har några frågor.

Till anmälan »

Dela det här: