Seminariegruppen arrangerar fåtöljsamtal om Västsahara i samarbete med Afrikagrupperna och Emmaus Stockholm, november 2018.

Eventgruppen

För att öka kunskapen och fördjupa debatten om globala utmaningar anordnar FUF varje år en rad seminarier, filmvisningar och debatter. Som aktiv medlem i eventgruppen får du vara med och forma våra evenemang – från idé till färdig produkt.

Eventgruppen har en viktig roll i FUF:s arbete med att fördjupa kunskapen om global utveckling och Sveriges roll i världen. Genom att arrangera seminarier, filmvisningar och andra evenemang ser eventgruppen till att bortglömda frågor blir belysta och att aktuella debatter får nya perspektiv.

Gruppen startar i början av varje termin och tar då in nya medlemmar. Eftersom vi numera arbetar med både fysisk och digital handledning så tar vi gärna emot ideella från hela Sverige!

Beroende på gruppens storlek så anordnar de fyra eller fler event varje termin. Ett av de vanligaste evenemangen är våra fåtöljsamtal – ett avslappnat seminariekoncept där gruppen bjuder in en spännande gäst och där det alltid lämnas gott om tid för frågor och diskussion.

Vad gör eventgruppen?

– bestämmer ämnen, upplägg, talare och plats för eventen
– sköter kontakten med talare, skriver och formger inbjudan, modererar, filmar eventen m.m.

Du behöver inga förkunskaper för att gå med i eventgruppen, vi utbildar dig under uppdraget!

Har du frågor? Mejla fuf@fuf.se.

Dela det här: