Seminariegruppen arrangerar fåtöljsamtal om Västsahara i samarbete med Afrikagrupperna och Emmaus Stockholm, november 2018.

Eventgruppen

För att öka kunskapen och fördjupa debatten om globala utmaningar anordnar FUF varje år en rad seminarier, filmvisningar och debatter. Som aktiv medlem i Eventgruppen får du vara med och forma våra evenemang – från idé till färdig produkt.

Eventgruppen har en viktig roll i FUF:s arbete med att fördjupa kunskapen om global utveckling och Sveriges roll i världen. Genom att arrangera seminarier, filmvisningar och andra evenemang ser Eventgruppen till att bortglömda frågor blir belysta och att aktuella debatter får nya perspektiv.

Eventgruppen är baserad i Stockholm och har möten ungefär en gång i månaden. Gruppen startar i början av varje termin och tar då in nya medlemmar.

Varje termin anordnar gruppen 3-4 evenemang. Bland annat arrangerar de fåtöljsamtal – ett avslappnat seminariekoncept med en spännande gäst i fåtöljen, en mindre publik och alltid gott om tid för frågor och diskussion.

Vad gör gruppen?

– bestämmer ämnen, upplägg, talare och plats för evenemangen
– sköter kontakten med talare, skriver inbjudan, modererar, filmar seminarierna m.m.

Du behöver inga förkunskaper för att gå med i Eventgruppen, vi utbildar dig under uppdraget!

Har du frågor? Mejla fuf@fuf.se.

Dela det här: