Engagera dig i FUF:s lokalgrupp Stockholm Södra!

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor? Vill du vara med i en förening och träffa andra människor som är engagerade i hållbar utveckling? Kanske vässa ditt CV genom att anordna event om klimat(o)rättvisa, demokratifrågor, fattigdomsbekämpning eller mänskliga rättigheter? Då är du välkommen att engagera dig ideellt i FUF:s lokalgrupp Stockholm Södra!

Den 25 januari kl. 18.00 till 19.00 bjuder vi in till en digital informationsträff där gamla medlemmar får en chans att träffas och där vi såklart välkomnar alla nya! Vi kommer att berätta om vilka vi är, om vårt arbete och vad som händer i lokalgruppen i vår. Det kommer också att finnas möjlighet att tillsammans diskutera vilka ämnen och frågor som vi borde uppmärksamma härnäst.

Träffen kommer att ske över Zoom och anmälan krävs. Vid anmälan skickas en Zoom-länk ut via mejl. Observera att länken kan hamna i skräpposten. Anmäl dig till informationsträffen här.

Varmt välkommen till informationsmöte hos Föreningen för Utvecklingsfrågors största lokalgrupp den 25 januari! FUF Stockholm Södra hoppas att träffa just dig där!

Dela det här: