CV-workshop

Till anmälan »

Vill du lära dig hur du kan anpassa ditt CV för olika typer av jobb? Vill du öka dina chanser att landa drömjobbet genom att ha ett professionellt utformat CV? Ta chansen att förbättra ditt CV och ge dig själv ett försprång på arbetsmarknaden!

FUF och Akademikerförbundet SSR bjuder in FUF-medlemmar till en inspirerande och informativ CV-workshop med Johanna Finndin och Ludvig Angsell Hjelm, studentombudsmän på Akademikerförbundet SSR. Under denna workshop kommer Johanna och Ludvig att dela med sig av sina bästa tips och råd för att skapa ett snyggt och övertygande CV som fångar arbetsgivares uppmärksamhet.

Workshopens innehåll:

  • Viktiga komponenter i ett CV: Vad ska inkluderas och vad ska undvikas?
  • Struktur och layout: Hur du organiserar ditt CV på ett estetiskt tilltalande sätt.
  • Språk och ton: Hur du presenterar dina färdigheter och erfarenheter på bästa sätt.
  • Vanliga misstag: Fallgropar att undvika när du skriver ditt CV.

Notera att detta är exklusivt för FUF:s medlemmar. Som medlem i FUF får du många möjligheter till engagemang för en mer rättvis och hållbar värld samtidigt som du är du med i arbetet för att främja en faktabaserad debatt om global hållbar utveckling. Läs mer och bli medlem här! 

 

Om Akademikerförbundet SSR:
Akademikerförbundet SSR är Sveriges ledande fackförbund för samhällsvetare! Med över 78 000 medlemmar arbetar vi för att stärka dina rättigheter, förbättra dina arbetsvillkor och ge dig den trygghet du behöver i din karriär. Vi organiserar samhällsvetare, socionomer, personalvetare, beteendevetare, folkhälsovetare och ekonomer. Tillsammans skapar vi en tryggare och mer rättvis arbetsmarknad för akademiker. Gör som tusentals andra samhällsvetare – bli medlem i Akademikerförbundet SSR idag!

Dela det här: