Uppstartsträff för höstterminen

Datum: Onsdagen den 16 september
Tid: 17.30–19.30
Anmälan: Anmäl dig här senast den 14 september

Varmt välkomna till FUF:s uppstartsträff inför hösten 2020!

Nu är det snart dags att dra igång arbetet i kommunikationsgrupperna!

Våra ideellt aktiva medlemmar är grunden i vår organisation. Det är genom ert engagemang som vi kan öka kunskapen och debatten om globala utmaningar och Sveriges roll i världen.

Vi börjar kvällen med att berätta om hur FUF, tillsammans med er, arbetar med utvecklingsfrågor, vad ni får ut av detta och i vilka grupper vi kommer att arbeta. Under andra halvan av kvällen delar vi upp oss i de olika kommunikationsgrupperna och planerar terminen. Ni kan läsa mer om våra olika kommunikationsgrupper här.

Vi kommer att ha uppstartsmötet online på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Under terminen kommer vi förhoppningsvis kunna ha fysiska möten i de separata kommunikationsgrupperna. Dessa möten kommer då att äga rum på FUF:s kansli vid Fridhemsplan. Vi kommer att berätta mer om terminens upplägg under mötet.

Anmäl dig till uppstartsmötet via länken ovan senast den 14 september. Du kommer att få ett mejl med instruktioner kring hur du ansluter till det digitala mötet en dag innan uppstartsträffen (15 september). Hör av er till sara.dalius@fuf.se om ni har några frågor inför uppstartsträffen!

Vi ses online den 16 september!

Dela det här: