Infomöte – Engagera dig i FUF våren 2022!

Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du träffa likasinnade, skaffa dig värdefulla erfarenheter, knyta kontakter och utveckla dina kommunikationskunskaper? Då är du välkommen att engagera dig i FUF – Föreningen för utvecklingsfrågor våren 2022!

Under vårt infomöte kommer vi att berätta lite om FUF och vilka möjligheter det finns för dig att engagera dig hos oss. Vi kommer bland annat att berätta om vår redaktion, eventgrupp, praktikantprogrammet, bokklubben, våra korrespondenter och nätverket för unga i arbetslivet.

Anmäl dig här! 

Att engagera sig i FUF öppnar inte bara upp portarna till ett stort nätverk och ger ditt CV mer tyngd. Du får även sätta dig in i globala frågor och bidrar dessutom till att lyfta dessa frågor högre upp på agendan. Det första steget till att kunna förändra världen är att ha kunskap om den!

Det här är ett infomöte för dig som är nyfiken på FUF och vill veta mer om oss. Du förbinder dig inte till ett ideellt engagemang genom att anmäla dig till infoträffen.

Mötet sker digitalt i Zoom. Du får en länk till mötet i samband med anmälan. Hör av dig till oss på fuf@fuf.se om du har frågor eller får problem med att delta i mötet.

Agenda:

  • 17.30 Allmänt om FUF och ramarna för det ideella engagemanget
  • 17.45 Grupper för studenter och unga
  • 18.25 Engagemang för yrkesverksamma och erfarna
  • 18.35 Praktikantprogrammet
  • 19.50 Frågestund

Vi ses den 24 januari!

OBS! Du som väljer att engagera dig i FUF under vårterminen kan redan nu skriva in Uppstartsdagen för kommunikations- och lokalgrupperna lördagen den 5 februari i din kalender. Om du vill engagera dig i en lokalgrupp kommer du även delta i lokalgruppernas uppstartsdag söndagen den 6 februari!

Dela det här: