Digital frågestund – Tips och råd för dig som studerar, praktiserar eller vikarierar inom internationella frågor

THIS EVENT WILL BE HELD IN SWEDISH.
Presentation:
Vi i FUF Jönköping är väldigt glada och tacksamma över att få presentera vårt nästa seminarium. Välkomna till ett seminarium med fokus på tips och råd som Anna Svantesson har funnit användbara under sina studier, praktiker och vikariat innan hon fick en fast tjänst på Utrikesdepartementet. Samt en inblick i Diplomatprogrammet, som Anna studerar jämsides med sitt arbete på UD.
När? 26/11 kl 17:00
Vart? Zoom
Om du är intresserad av att delta vårt seminarium, klicka in på länken och beställ en biljett! https://simplesignup.se/event/174647
Om Anna:
Anna har studerat mänskliga rättigheter på Lunds universitet och engagerade sig då bland annat i FUF. Genom FUF sökte Anna praktik på Sida där hon både praktiserade och jobbade på Sidas avdelning för Europa och Latinamerika. Anna gjorde även en praktik på Utrikesdepartementet (UD) och arbetade en period på Kungliga Hovmarskalksämbetet innan hon började arbeta på UD. På UD har Anna jobbat med besöksfrågor på Protokollet, jobbat med resolutionsförhandlingar på Sveriges ständiga representation vid FN i New York och arbetar nu med frågor som rör mänskliga rättigheter på UD:s enhet för folkrätt, mänskliga rättigheter och traktaträtt. Parallellt med arbetet på UD så går Anna Diplomatprogrammet under 2020-2021.
Seminariet kommer att lägga ett stort fokus på frågor med en längre frågestund, så förbered frågor redan innan eventet om ni funderar över något!
Hoppas vi ses på zoom den 26/11!
Dela det här: