FUF:s jingeltävling

Är du en jingelmästare som vill göra skillnad? Engagemang kan se olika ut, och nu söker vi dig som brinner för att komponera musik. Skapa FUF-poddens nya jingel och var samtidigt med och bidra till att fler få ta del av viktiga frågor kring hållbar utveckling!

Jingeln ska passa till en podd som rör global hållbar utveckling i alla dess former, så som att sprida kunskap om klimatkrisen, få uppmärksamhet till den globala jämställdhetsproblematiken eller belysa olika krigs- och konfliktzoner. Det finns ingen gräns för hur lång eller kort jingeln ska vara, men tänk på att en jingel brukar vara mellan 5-10 sekunder lång. Jingeln kan produceras av enskild person eller i grupp.

Vi behöver ditt bidrag senast söndagen den 15/11, du tävlar genom att skicka din jingel och ditt namn till fuf@fuf.se – skriv in ”Jingeltävling” som ämnesrad. Skriv gärna en motivering och en kort bakgrundsbeskrivning av din jingel, hur du tänk och varför den passar till FUF.

En jury bestående av 5 FUF-medlemmar kommer utse en vinnaren, som publiceras i FUF:s sociala mediekanaler 25 november. Beslutet kan inte överklagas. Bidragen får inte innehålla upphovsrättskyddat material och det är upp till den som skickar in bidraget att ha kolla upp detta innan bidraget skickas in. Du behöver inte vara medlem i FUF för att tävla. Inga prispengar utgår, tävlingen är ideell, precis som att poddavsnitten produceras av ideell verksamhet och kommer aldrig användas i kommersiellt syfte. Namn på vinnaren av jingeln kommer nämnas i poddavsnitten. Syftet med podden är att sprida information om global hållbar utveckling, då kunskap om världen är första steget för att förändra den till något bättre och mer hållbart. 

Dela det här: