Mingel med yrkesverksamma inom global utveckling

Till anmälan »

Undrar du hur det egentligen är att arbeta med globala utvecklingsfrågor och vad som eftersöks av arbetsgivarna? Utforska dessa frågor och många fler genom mingel med personer som jobbar med utvecklingsfrågor!

Den 11 december kl. 17:45 till 19:15 välkomnar FUF Stockholm Södra dig till ett mingel med tre yrkesverksamma inom fältet för globala utvecklingsfrågor. Det är ett perfekt tillfälle för dig som funderar på hur det är att jobba med utvecklingsfrågor. Tycker du kanske att det är svårt att navigera bland alla möjligheter som finns i Sverige och internationellt? Vet du inte vad du ska fokusera på i ditt personliga brev? Ta tillfället i akt att be om tips och ställa alla dina frågor!

Kvällens gäster
  • Christian Di Schiena, 4C Strategies
  • Mona Ghasemi, UNFPA
  • Ebba Jeppsson, Femme Defence
Program

17:45-18:00 – Insläpp och förmingel

18:00-18:10 – FUF Stockholm Södra presenterar kvällens upplägg

18:10-18:20 – Gästerna presenterar sig själva

18:20-19:00 – Mingel runt borden

Eventet äger rum på FUF:s kansli på Ehrensvärdsgatan 4. Anmälan är obligatorisk och görs innan den 10 december kl. 23.59. Först till kvarn gäller! För kännedom ligger lokalen en halvtrappa ner utan hiss och tyvärr saknas hörslinga.

Om arrangören

Lokalgruppen FUF Stockholm Södra drivs av engagerade ideellt aktiva unga och studenter som brinner för globala utvecklingsfrågor. Tillsammans ökar vi kunskapen och debatten om globala utmaningar och Sveriges roll i världen. Evenemanget genomförs i samarbete med Sensus.

Dela det här: