Lanseringsevent för magasinet Women in power

Undrar du hur man lyckas inom utvecklingsbranschen och vad som sticker ut i cv:t? Funderar du på hur det är att jobba utomlands eller med bistånd? Eller är du bara imponerad över kvinnor som tar plats i en annars mansdominerad värld? Oavsett vilket är detta ett event för dig. I andan av internationella kvinnodagen tar vi chansen att lära oss, inspireras och motiveras av varandra, gör det du också!

På internationella kvinnodagen den 8 mars kl. 17.45 hälsar FUF Stockholm Södra er välkomna till ett inspirerande lanseringsevent för Women in power – ett magasin med fokus på coola och framgångsrika kvinnor inom utvecklingsbranschen. Under kvällen kommer lokalgruppen Stockholm Södra att uppmärksamma magasinet, ett projekt som pågick under hösten 2022, och några kvinnor som är med i magasinet kommer att delta i ett panelsamtal med fokus på deras arbete, motgångar och hur de ser på framtiden sett till deras arbetsområden.

Datum och tid: 8 mars kl. 17.45-19.30
Plats: FUF:s kansli på Ehrensvärdsgatan 4, 115 60, Stockholm
Arrangeras av: FUF Stockholm Södra

Lokalen är en halvtrappa ner utan hiss och tyvärr saknas hörslinga i lokalen.

Program för kvällen

17.45 Insläpp och mingel – fyll på med fika!
18.00-18.15 Presentation av projektet och magasinet Women in power
18.15-19.00 Panelsamtal om kvinnor i maktpositioner
19.00-19.30 Mingel tillsammans med lokalgruppen och kvällens gäster.

Kvällens gäster

Anna Grauers: Enhetschef för program- och partnerskap på Plan International
Anna Nilsdotter: Generalsekreterare WaterAid Sverige
Essraa Hussein: Projekthandläggare på enheten för internationellt utvecklingssamarbete och metodutveckling Folke Bernadotteakademin
Lena Arvidson: Avdelningschef Resurser och Styrning på Amnesty International Sverige

Om arrangören och magasinet

FUF Stockholm Södra drivs av engagerade ideellt aktiva unga och studenter som brinner för att lyfta globala utvecklingsfrågor. Tillsammans vill vi öka kunskapen och debatten om globala utmaningar och Sveriges roll i världen. Som medlem i FUF Stockholm Södra kan du välja att gå med i en eller flera arbetsgrupper utifrån vad just du är intresserad av! I dag har FUF Stockholm Södra följande verksamhetsområden: eventgruppen, PR/Marketing-gruppen, bokklubben, Poddgruppen och studiebesöksgruppen.

Projektet Women in power drogs igång under hösten 2022. Visionen var att, genom ett magasin, lyfta framgångsrika och coola kvinnor inom utvecklingsbranschen för att inspirera unga på väg ut i arbetslivet. Det är med stolthet och tacksamhet vi nu vill presentera magasinet Women in power.

Dela det här: