Att förstå och skildra världen

Nu är det äntligen dags för FUF:s digitala kurs Att förstå och skildra världen! Under två dagar kommer vi genom workshops och föreläsningar lära oss om globala hållbarhetsfrågor och journalistiskt skrivande.

För vem?
Kommunikationskursen riktar sig till alla som är ideellt aktiva i FUF:s kommunikationsgrupper och lokalgrupper. Under lördagen kommer vi att fokusera på globala hållbarhetsfrågor och söndagen kommer att handla om journalistiskt skrivande.

När?
Den digitala kursen kommer att äga rum helgen 14–15 november 2020. Lördagen den 14 november pågår kursen kl. 10.00–16.00 och söndagen den 15 november pågår kursen kl. 10.00–15.00.

Var?
Kursen kommer att hållas i Zoom. Alla som anmält sig får en länk skickad till sig senast fredagen den 13 november.

Kostnader?
Kursen är gratis.

Hur?
Du ansöker via den här länken genom att klicka på ”boka” längst ner på sidan och fyller sedan i dina uppgifter. Observera att antalet platser är begränsat. Om det är många som söker till kursen kommer FUF att göra ett urval. Genom urvalet säkerställer vi att vi får en jämn fördelning av representanter från de olika kommunikationsgrupperna och lokalgrupperna.

Ansök till kursen senast tisdagen den 10 november. Du kommer att få ett slutgiltigt besked senast onsdagen den 11 november.

Dela det här: