Intresseanmälan: Ideellt uppdrag med FUF vt 2022

Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du träffa likasinnade, skaffa dig värdefulla erfarenheter, knyta kontakter och utveckla dina kommunikationskunskaper? Då är du välkommen att engagera dig i FUF – Föreningen för utvecklingsfrågor våren 2022!

Intresseanmälan för att bli ideellt aktiv i FUF under våren 2022 är öppen den måndagen den 24 till söndagen den 30 januari. Du kommer till formuläret genom att följa denna länk.

Vi är en medlemsorganisation där utbildningstillfällen och aktiviteter skapas av och för våra medlemmar. Därför är det viktigt att du som ska engagera dig i en av våra ideella grupper också blir medlem. Att bli medlem i FUF kostar bara 150 kr per år för studenter och 200 kr per år för övriga personer. Registrera ditt medlemsskap här!

Missade du vårt infomöte om hur du kan engagera dig med oss på FUF? En PDF med presentationen från mötet kommer att dyka upp här kvällen den 24 januari (du hittar den under ”Relaterade filer”). För att du ska kunna ta ett ideellt uppdrag hos oss är det viktigt att du antingen deltog i infoträffen eller att du på annat vis varit i kontakt med oss på kansliet. Du når oss på fuf@fuf.se.

Dela det här: