FUF:s julkampanj

Swisha till nummer 1234 818 613
Märk din gåva med ”julgåva”

 

Stötta våra lokalgrupper i jul!

Det senaste året har sannerligen fört med sig prövningar. Men trots att vi knappt har kunnat träffa varandra, har våra aktiva medlemmar stadigt ökat i år och vi ser ett fortsatt ökat engagemang inför 2021. Detta är den bästa julklappen vi någonsin kan få. Men i takt med att ni underbara medlemmar ökar, ställs också högre krav på oss som organisation att kunna förvalta ert engagemang. Tyvärr är det inte alltid så lätt att möta dessa krav genom specifik projektfinansiering. Därför når vi nu ut till er genom den här julkampanjen, och ber er bidra till att vi ska kunna hänga med i svängarna och stötta ert engagemang på det sätt som ni förtjänar!

Pengarna vi får in vill vi använda framför allt till att stötta våra lokalgrupper, antingen i form av en lokalgruppssamordnare, eller helt enkelt för att bidra med fikapengar, arvoden till föreläsare, med mera. Hur högt vi kan sätta våra målsättningar avgör ni! STORT TACK till er som bidrar till vår julkampanj och som möjliggör engagemanget i våra olika lokalgrupper runtom i landet!

Skicka ditt bidrag

Skicka ett bidrag till oss genom att scanna QR-koden nedan i din Swish-app, eller genom att swisha till nummer 1234 818 613. QR-koden genererar ett förbestämt belopp på 200 kr, men det går bra att ändra om du vill swisha mer eller mindre. Det går också bra att föra över pengar till oss via Plusgiro: 14 32 80-6 eller Bankgiro: 702-4532. Märk din gåva med ”julgåva”.

God och rättvis jul önskar vi på FUF!

Dela det här: