FUF fest

FUF:s 50-årsfest

Köp biljett»

FUF fyller 50 år och vi slår på stort!
Vi firar att vi sedan 1972 har spridit kunskap och skapat debatt om globala utvecklingsfrågor.  Därför vill vi bjuda in alla våra medlemmar, alla tidigare medlemmar, alla framtida medlemmar och alla de som vet att kunskap är en del av att skapa en rättvis och hållbar värld till en magisk kväll tillsammans!  

Temat för kvällen är klimatet. Bicycle Beat står för live-musiken och konferencier är stå-upp komikern Melody Farshin. Det blir underhållning i form av quiz och spoken word poetry, mat, festligheter och givetvis diskussioner om världens viktigaste frågor! Sist men inte minst kommer årets FUF-pris att delas ut till klimatforskaren Johan Rockström 

I biljettpriset ingår inte bara en härlig kväll, du får även en drinkbiljett (öl/vin/alkoholfritt) och tilltugg i form av vegetariska eller veganska sliders. Baren kommer även vara öppen för de som vill köpa påfyllning till sitt glas eller beställa in mer mat.  

Dörrarna öppnar kl. 17.30 och programmet pågår kl. 18.00-20.00. Sedan blir det mingel och dansgolv med DJ Lana Thulander fram till 23.00!

Vi ses på Debaser Strands Bar Brooklyn som ligger vid Hornstulls strand, bara någon minuts promenad från Hornstulls tunnelbanestation. 

Köp biljett»

Det är först till kvarn som gäller och försäljningen stänger den 24 oktober.

Dela det här: