Vad kul att du är intresserad av våra evenemang och seminarium på FUF. Vi arrangerar varje år ett 50 tal seminarium och evenemang, med fokus på globala frågor, så som mänskliga rättigheter, klimatet eller fred och konflikt. Detta för att fler ska få fakta och kunskap om världen och med det agera för en mer rättvis och hållbar värld. Våra event är arrangerade av både FUF:s kansli och ideellt aktiva som är passionerade medlemmar i FUF och brinner för globala frågor.

Här kommer lite information:

Fysiska event

De flesta av våra evenemang och seminarium som vi har där vi träffas fysiskt äger rum på FUF:s kansli som ligger på Ehrensvärdsgatan 4, 112 35 Stockholm, För att komma hit tar du T-banan till Fridhemsplan eller Rådhuset. Därifrån är det ca 10 minuters promenad. Du kan även ta buss 3 från Slussen och gå av på hållplats Polhemsgatan. Viktigt att notera att lokalen ligger en halv trappa ner, utan hiss och att det saknas hörslinga. Vår lokal rymmer ca 40 personer.

De flesta av våra evenemang och seminarium som vi arrangerar spelar vi även in, det kan hända att även publiken filmas, därför är det viktigt att du meddelar oss på FUF om du önskar att inte bli filmad. Dessa filmer publicerar vi sedan på på vår YouTube-kanal FUFPlay så fler kan få tillgång till informationen.

För att kunna komma på våra event behöver du inte vara medlem, men du måste anmäla dig. Information om hur du anmäler dig finns i varje inbjudan. Självklart hoppas vi att du vill bli medlem, så vi kan fortsätta bedriva vår verksamhet.

Digitala event

Vi har både digitala event via Facebook-live och via Zoom. För att få tillgång till ett event i Zoom måste du föranmäla dig, vanligtvis dagen innan seminariet eller evenemanget. I samband med att du registrerar dig får du en länk skickat till dig via mail, samt en påminnelse på morgonen inför evenemanget. Dessa kan komma i skräpposten, så kolla där. Får du ingen bekräftelse inom 10 minuter när du anmäler dig, kontakta FUF:s kansli eller kontaktpersonen som står i inbjudan.

Logga gärna in i länken minst 10 min innan start, så du har tid att kontakta kansliet om du behöver hjälp, då den tekniska supporten är mycket begränsad när samtalet väl startat.

Du behöver inte ha igång din kamera, men detta är något som uppskattas av våra talare. Vi ber er även att ha mikrofonen avstängd under samtalet, för att kunna höra talarna så bra som möjligt. Frågor uppskattas och det ställs i chatten.

Våra digitala event spelas i regel alltid in och läggs senare upp på vår YouTube-kanal FUFPlay så fler kan få tillgång till informationen.

Viktigt att avboka sin plats

I regel är alla våra event gratis, om inget annat står, vilket är så fantastiskt med FUF. Men därför ser vi också många som skriver upp sig sedan inte dyker upp. Då vi har begränsat antal platser, både digitalt och på fysiska event, så gör det att vissa som står på kö att få komma, inte får en biljett. Vi planerar även personalstyrka och fika utefter antal anmälda och uppmanar därför att alla som får förhinder avbokar sin biljett i god tid innan seminariets start.

Frågor?

Har du några frågor kring ett event? Eller vill din organisation vara med och sprida kunskap om ett visst område? Kontakta oss på fuf@fuf.se

 

Dela det här: