Engagera dig i FUF våren 2023

Till anmälan »

Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du träffa likasinnade, skaffa dig värdefulla erfarenheter, knyta kontakter och utveckla dina kommunikationskunskaper? Då är du välkommen att engagera dig i Föreningen för Utvecklingsfrågor (FUF) under våren 2023!

Den 25 januari 2023 bjuder FUF in till ett informationsmöte. Då kommer vi att berätta om FUF och vilka möjligheter det finns att engagera sig hos oss. Vi kommer bland annat att berätta om våra korrespondenter, redaktionen, eventgruppen, sociala mediegruppen, lokalgrupperna, Almedalsredaktionen, Praktikantprogrammet, bokklubben och nätverket för unga i arbetslivet.

Preliminär agenda för kvällen (kan komma att ändras):
17.30 Allmänt om FUF och ramarna för det ideella engagemanget
17.45 Grupper för studenter och unga
18.25 Engagemang för yrkesverksamma och erfarna
18.35 Praktikantprogrammet
18.50 Almedalsredaktionen
19.00 Frågestund

Att engagera sig i FUF öppnar inte bara upp portarna till ett stort nätverk och ger ditt CV mer tyngd. Du får även sätta dig in i globala frågor och bidrar dessutom till att lyfta dessa frågor högre upp på agendan. Det första steget till att kunna förändra världen är att ha kunskap om den!

Det här är ett informationsmöte för dig som är nyfiken på FUF och vill veta mer om oss. Du förbinder dig inte till ett ideellt engagemang genom att anmäla dig till infoträffen. Träffen kommer att hållas på svenska och sista anmälningsdag är den 24 januari kl. 23.59 för både fysiskt och digitalt deltagande. Vi rekommenderar alla som kan att komma till FUF:s kansli och endast delta digitalt om du inte befinner dig i Stockholm. Självklart bjuder vi på fika!

Om du är intresserad av att vara ideellt aktiv i någon av FUF:s kommunikationsgrupper (sociala mediegruppen, eventgruppen, redaktionen eller som FUF-korrespondent) eller i en lokalgrupp under vårterminen 2023 kan du redan nu boka in en kick-off som hålls lördagen den 4 februari 2023 (även söndagen den 5 februari för lokalgrupperna). Mer info om detta kommer på infoträffen!

Dela det här: