Engagera dig i FUF Uppsala!

Vill du engagera dig lokalt i Uppsala för en rättvis och hållbar värld? Är du intresserad av att sprida kunskap och lära dig mer om global utveckling – som ett globalt perspektiv på rådande konflikter, demokrati och mänskliga rättigheter? Då är du den vi söker!

Vad gör vi?

Tidigare har FUF:s lokalgrupp i Uppsala anordnat föreläsningar och filmvisningar om exempelvis klimatförändringarna i Latinamerika, Den illegala avskogningen av Amazonas och aktivisters utsatthet, demokratins utveckling i skuggan av pandemin och om kriminaliseringen av kvinnors kroppar genom avskaffandet av aborträtten.

Varför ska du gå med?

Förutom att du ges en plattform för ideellt engagemang så finns möjlighet att diskutera intressanta, och ofta svåra, ämnen och frågor, utvidga ditt kontakt nätverk, öka din förmåga att arbeta i grupp och inom en förening. Dessutom erbjuder FUF olika kompetensutbildningar och möjligheten att söka praktik via Praktikantprogrammet.

Vilka är vi?

Unga och studenter i Uppsala som genom vårt medlemskap i FUF vill öka vår egen och andras kunskap om globala utmaningar och orättvisor.

Hur kan du engagera dig?

Kom på infomöte med FUF:s lokalgrupp i Uppsala torsdagen den 22 september kl. 18:00-19:00 för att höra mer om vad vi gör i lokalgruppen och träffa gamla och nya medlemmar. Mötet kommer ske i studieförbundet Sensus lokaler på Drottninggatan 4 i Uppsala. Det finns även möjlighet att närvara digitalt. Observera att anmälan krävs för både digital och fysisk närvaro via denna länk.

Har du några frågor kan du maila till: Uppsala@fuf.se

Hoppas vi ses!

Dela det här: