Engagera dig i FUF hösten 2023

Till anmälan »
Brinner du för en rättvis och hållbar värld? Vill du knyta kontakter inom global utveckling, utveckla din kommunikationsförmåga och få viktiga erfarenheter att sätta på cv:t? Då är du välkommen att engagera dig i Föreningen för utvecklingsfrågor (FUF) under höstterminen 2023!

Måndagen den 28 augusti 2023 kl. 17.30 bjuder FUF in till en infoträff för alla som är nyfikna på hur det är att engagera sig i föreningen och vilka olika ideella grupper vi har. Vi kommer bland annat att berätta om FUF-korrespondenterna, redaktionen, sociala mediegruppen, lokalgrupperna, bokklubben och Praktikantprogrammet.

Preliminär agenda för kvällen:
17.30 Allmänt om FUF och ramarna för det ideella engagemanget
17.45 Grupper för studenter och unga
18.15 Engagemang för yrkesverksamma och erfarna
18.30 Praktikantprogrammet
18.45 Frågestund
19.00 Avslut

Träffen kommer att hållas på svenska och sista anmälningsdag är den 27 augusti kl. 23.59 för både fysiskt och digitalt deltagande. Vi rekommenderar alla som kan att komma till FUF:s kansli och endast delta digitalt om du inte befinner dig i Stockholm. Självklart bjuder vi på fika!

Du förbinder dig inte till ett ideellt engagemang genom att anmäla dig till infoträffen. Efter träffen kommer vi att öppna upp för intresseanmälningar för våra olika grupper. Om du redan nu vet att du är intresserad av att vara ideellt aktiv i någon av FUF:s kommunikationsgrupper (sociala mediegruppen, redaktionen eller som FUF-korrespondent) eller i en lokalgrupp under hösten kan du redan nu boka in en kick-off som hålls lördagen den 9 september 2023. Mer info om detta kommer på infoträffen! 

För kännedom ligger FUF:s lokal en halvtrappa ned utan hiss.  

If you are an English speaker and interested in FUF, please contact fuf@fuf.se  

Dela det här: