Ansökan att få ett ideellt uppdrag hos FUF!

Till anmälan »

Alla medlemmar är välkomna att ansöka om ett ideellt uppdrag inom FUF, men det finns ett begränsat antal platser för att FUF ska kunna handleda och tillsammans producera kvalitativ infomation om globala frågor.

Ansökan är öppen från 1/9 fram till söndagen den 5/9 kl. 23:55. I ansökan svarar du på några frågor, svara gärna så utförligt som möjligt.

Urvalet kommer ske baserat på intresse och tid att engagera sig, samt genom lottning om trycket på platser är högt.

Bra att veta innan du skickar in din ansökan:

– Obligatioriska möten sker i början av varje månad på onsdagar, under hösten kommer detta under rådande pandemi ske via Zoom oftast kl. 17:30-19:00. Vi kommer, vid lättade restriktioner, ha mindre gruppmöten på kansliet i Stockholm. Datum och tider får du på uppstartsdagen.

– En obligatorisk uppstartsdag hålls digitalt lördagen den 11/9 kl. 10-14. Där går vi igenom vad grupperna gör mer i detalj och lär känna varandra.

– Du ska ha varit på informationsträffen för att söka till att bli ideellt aktiv. Missade du denna kan du kontakta kansliet.

– Du måste vara medlem i FUF.

Det finns 4 olika grupper att engagera sig i detta året:

– Redaktionen

– Event-gruppen

– SoMe-gruppen

– FUF-Korrenspondenterna

Nytt för denna terminen är att alla lokalgrupper som är sugna på att skriva för FUF måste ingå i Utvecklingsmagasinets redaktion. Detta går bra att göra på distans.

Dela det här: