Engagera dig i FUF:s lokalgrupp Stockholm Södra

Är du intresserad av globala utvecklingsfrågor? Vill du vara med i en lokalförening och träffa andra människor som också är eller vill bli engagerade i frågor kring hållbar utveckling? Kanske vässa ditt CV genom att anordna event om klimat(o)rättvisor, demokratifrågor, fattigdomsbekämpning eller mänskliga rättigheter? Då är du precis den vi söker i FUF Stockholm södra!

Vi i Föreningen för Utvecklingsfrågor:s (FUF:s) lokalgrupp Stockholm Södra håller en informationsträff den 13 september kl 18:00-20:00 där både gamla medlemmar får en chans att träffas och vi välkomnar in nya! Vi kommer att berätta om vilka vi är, om vårt arbete och vad som händer hos oss i höst. Det kommer också finnas möjlighet att tillsammans diskutera vilka ämnen och frågor som vi borde uppmärksamma under 2022 och 2023.

Träffen kommer ske fysiskt på FUF:s kansli på Ehrensvärdsgatan 4 på Kungsholmen i Stockholm. Anmälan krävs och du registrerar dig via denna länk. Tänk på att lokalen ligger en halvtrappa ner utan hiss.

FUF Stockholm Södra kommer även hålla ett informationstillfälle som sker digitalt via Zoom den 20 september, ifall du inte kan närvara fysiskt den 13 september.

Hoppas vi ses! Varmt välkommen!

Frågor? Mejla stockholmsodra@fuf.se eller kontakta oss via instagram: @fuf.stockholmsodra

Lite mer om FUF: Vi är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Vårt syfte är att informera och skapa diskussioner om global utveckling och Sveriges roll i världen. Vi vill bidra till kunskap, debatt och engagemang för en rättvis och hållbar värld. FUF har sex aktiva lokalgrupper runt om i landet som på olika sätt sprider kunskap om globala utvecklingsfrågor. 

Dela det här: